De meest adembenemende trouwjurken in Rotterdam

Je leest het goed! Voor de mooiste trouwjurken van hoge kwaliteit en vakkundig design hoef je helemaal niet naar Milaan. In ons atelier kun je namelijk de mooiste trouwjurken in Rotterdam aanschaffen en op maat laten maken. Want wanneer je gaat trouwen wil je natuurlijk niet en jurk die al anderhalf jaar ergens aan een haakje hangt. Je wilt ook geen trouwjurk kopen die iedereen al heeft, of een exemplaar dat niet goed past bij jouw lichaamsbouw. Op jouw speciale dag wil je het goed doen! Jouw sprookjesbruiloft verdient namelijk een prinsessenjurk. Door een kijkje te nemen in ons atelier verandert waarschijnlijk je hele perspectief. Plotseling komen je dromen uit en merk je dat de jurk die je altijd wilde binnen handbereik ligt! Onze trouwjurken in Rotterdam zijn van zeer hoge kwaliteit, en zijn ontworpen en gemaakt door ons team van deskundige, gepassioneerde kleermakers.

Kleermaker voor trouwjurken in Rotterdam

In het oude Westen in Rotterdam, volgens velen de meest authentieke plaats van deze Havenstad, vind je de beste kleermaker/ontwerper van Nederland. Bij ons vind je namelijk Gulcan Ocak, die de meest adembenemende trouwjurken in Rotterdam ontwerpt. Hij is een stylist die niet rust voor de jurk helemaal perfect past bij jouw bouw, smaak en persoonlijke stijl. Onze kleermakers werken onvermoeibaar tot elk stiksel en elke vierkante centimeter van de jurk perfect is. Wij tonen toewijding en passie. Daardoor is de kwaliteit van onze trouwjurken in Rotterdam uitermate hoog. En je krijgt precies wat je wilt hebben. Ben je op zoek naar trouwjurken in Den Haag? Dan is het zeker de moeite waard naar onze zaak in Rotterdam te rijden. Bovendien staan we niet alleen bekend om onze trouwjurken, maar ook om onze avondjurken in Rotterdam.

Trouwjurken Rotterdam

Trouwjurk op maat

Heb je een bijzonder lichaam? Past confectiekleding jou niet? Maak je geen zorgen! Juist door onze passie en ervaring  is het gemakkelijk om de jurken volledig op maat te maken. Het maakt niet uit welke vorm je hebt. Jij bent uniek en prachtig, en verdient een jurk die minstens net zo mooi is. Deze kwaliteit kun je niet vinden bij de grote winkelketens. Een adembenemende jurk van hoge kwaliteit vind je alleen bij echte professionals. Wij bieden dan ook een custom design en veel persoonlijke aandacht. Met passie en toewijding wordt jouw jurk helemaal gemaakt zoals jij dat wil. Wanneer het eindelijk zo ver is en iedereen jou tijdens je bruiloft ziet, zullen je gasten, familie en vooral je toekomstige echtgenoot/echtgenote onder de indruk zijn. Jouw sprookjesbruiloft is helemaal af met de jurk van je dromen. Volledig op maat gemaakt, precies zoals jij hem wilt.

Menu